top of page

Promomateriaal

zo ben je niet te missen

UW OPLOSSING IN PROMOMATERIAAL

U wilt uw bedrijf of event extra in de kijker zetten of uw visibiliteit vergroten? Reclame maken is altijd een goed idee. Dit kan op de traditionele manieren met flyers, brochures, affiches,... Wilt u liever wat meer opvallen, dan hebben wij een ruim assortiment promomateriaal om uw boodschap te verspreiden.

Uw feest wat extra personaliseren? Ook dat kan. Zo staat u die dag centeraal.

Samen gaan wij graag op zoek om voor u de gepaste printSolution te vinden.

Immoborden of makelaarsborden hebben een v-vorm en zijn de perfecte oplossing om een pand extra in de kijker te zetten. Ze zijn voorzien van 3 plooilijnen en zelfklevende strip, waardoor u ze gemakkelijk op een glad oppervlak kan bevestigen.

Kanaalplaten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ze zijn 3,5 mm dik, zijn zeer licht en kunnen voorzien worden van boorgaten om ze makkelijk op te hangen.

Forex is een mooi materiaal wat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het kan recto of recto-verso bedrukt worden en is afwasbaar. Een mooi materiaal om bv. menukaarten op te voorzien.

Toevallige voorbijgangers aantrekken? Kies dan voor stoepborden met een watervoet of een swingvoet. 

Roll-up banners kunnen gebruikt worden om uw winkel of beursstand een eigen look & feel te geven.

Opvallen op straat of tijdens een outdoor event? Kies dan voor beachflags. Ze verhogen de zichtbaarheid en promoten uw bedrijf of event op een speelse manier. 

Uw zakenrelatie bedanken op een originele manier of een fles wijn cadeau doen aan uw familie of vrienden in een gepersonaliseerde doos of wijnzak, ook dat kan. Wij voorzien uw persoonlijke lay-out op wikkels die u rond de doos of in de wijnzak kan voorzien. Een logo, foto of gepersonaliseerde tekst, u bepaalt hoe uw wijnverpakking eruit zal zien. Een mooi cadeau voor elke gelegenheid.

Achterruitstickers voor de auto zijn de perfecte manier om uw bedrijf of event ook onderweg in de kijker te zetten. Zo bereikt u een groter gebied met uw boodschap. Kies voor onewayvision stickers en behoud zo een optimaal zicht naar buiten.

Met gepersonaliseerde ballonnen kan u uw bedrijf of event op een speelse manier in de kijker zetten. Geef uw babyborrel of doopfeest wat extra cachet door de naam van uw kindje op de ballonnen te drukken. Deze ballonnen kunnen geleverd worden met lintjes of staafjes en kunnen ook gevuld worden met helium. Maak uw feest af en voorzie een echte ballonnenboom.

Uw huwelijk, babyborrel, verjaardagsfeest,... echt persoonlijk maken?

Kies voor bedrukte bestekhouders, placemats, servetten, servetringen of bierviltjes. Kies voor een design aangepast aan uw uitnodiging of voorzie uw foto of logo hierop. U bepaalt zelf hoe uw tafeldecoratie eruit zal zien.

Geef uw event wat extra uitstraling en kies bedrukte t-shirts of hoodies. Ga voor bedrukte polsbandjes i.p.v. inkomkaarten. Dit kan zowel op onscheurbaar papier als op textiel. 

Kies voor gepersonaliseerde drankbonnetjes en maak het de medewerkers op uw event gemakkelijker. Voorzie het logo van eventuele sponsors op de achterkant zo gaat u namaak tegen.

Zelfklevende memoblokken met uw logo of boodschap?

Dit kan in verschillende formaten en kleuren. Een uitstekende manier om uw logo, merk of promotie extra in de verf te zetten.

Het milieu is de dag van vandaag zeer belangrijk. Bedrukte papieren zakken zijn daarom onmisbaar voor elke winkel. Voorzie uw logo op de zakken en laat uw klant reclame maken voor uw winkel. 

Zelfklevende stickers met uw logo geven een extra persoonlijk tintje. Kies voor stickers op rol. Deze zijn gemakkelijk in gebruik en verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen.

Leg je herinneringen vast met een canvasdoek of voorzie uw logo of boodschap hierop. Een originele manier die zorgt voor een stijlvolle look aan de muur. 

Een persoonlijke canvas is dan ook een perfect geschenk voor familie en vrienden.

Beschikbaar in verschillende maten.

DSC_0136.JPG

Zet jezelf in de kijker met het juiste promomateriaal

bottom of page