top of page

Promomateriaal

zo ben je niet te missen

UW OPLOSSING IN PROMOMATERIAAL

U wilt uw bedrijf of event extra in de kijker zetten of uw visibiliteit vergroten? Reclame maken is altijd een goed idee. Dit kan op de traditionele manieren met flyers, brochures, affiches,... Wilt u liever wat meer opvallen, dan hebben wij een ruim assortiment promomateriaal om uw boodschap te verspreiden.

Uw feest wat extra personaliseren? Ook dat kan. Zo staat u die dag centeraal.

Samen gaan wij graag op zoek om voor u de gepaste printSolution te vinden.

Immoborden of makelaarsborden hebben een v-vorm en zijn de perfecte oplossing om een pand extra in de kijker te zetten. Ze zijn voorzien van 3 plooilijnen en zelfklevende strip, waardoor u ze gemakkelijk op een glad oppervlak kan bevestigen.

Kanaalplaten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ze zijn 3,5 mm dik, zijn zeer licht en kunnen voorzien worden van boorgaten om ze makkelijk op te hangen.

Forex is een mooi materiaal wat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Het kan recto of recto-verso bedrukt worden en is afwasbaar. Een mooi materiaal om bv. menukaarten op te voorzien.

Jouw bedrijf laten opvallen, dat doe je met een spandoek.

Spandoeken zijn de ideale manier om op een budgetvriendelijke manier de aandacht te trekken van voorbijgangers of potentiële klanten. 

Roll-up banners kunnen gebruikt worden om uw winkel of beursstand een eigen look & feel te geven.

Opvallen op straat of tijdens een outdoor event? Kies dan voor beachflags. Ze verhogen de zichtbaarheid en promoten uw bedrijf of event op een speelse manier. 

Uw zakenrelatie bedanken op een originele manier of een fles wijn cadeau doen aan uw familie of vrienden in een gepersonaliseerde doos of wijnzak, ook dat kan. Wij voorzien uw persoonlijke lay-out op wikkels die u rond de doos of in de wijnzak kan voorzien. Een logo, foto of gepersonaliseerde tekst, u bepaalt hoe uw wijnverpakking eruit zal zien. Een mooi cadeau voor elke gelegenheid.

Achterruitstickers voor de auto zijn de perfecte manier om uw bedrijf of event ook onderweg in de kijker te zetten. Zo bereikt u een groter gebied met uw boodschap. Kies voor onewayvision stickers en behoud zo een optimaal zicht naar buiten.

Geef uw event wat extra uitstraling en kies bedrukte t-shirts of hoodies. Ga voor bedrukte polsbandjes i.p.v. inkomkaarten. Dit kan zowel op onscheurbaar papier als op textiel. 

Kies voor gepersonaliseerde drankbonnetjes en maak het de medewerkers op uw event gemakkelijker. Voorzie het logo van eventuele sponsors op de achterkant zo gaat u namaak tegen.

Zelfklevende memoblokken met uw logo of boodschap?

Dit kan in verschillende formaten en kleuren. Een uitstekende manier om uw logo, merk of promotie extra in de verf te zetten.