top of page

Drukwerk

van concept tot afwerking

UW OPLOSSING IN DRUKWERK & PROMOMATERIAAL

Wij realiseren uw drukwerk en promomateriaal van A tot Z. Van kleine tot grote oplagen op zeer uiteenlopende papiersoorten en materialen. Wij bieden u een brede waaier producten aan. Dit alles met zorg gerealiseerd volgens uw persoonlijke wensen of commerciële behoeften.

Kortom, uw printSolution op maat!

Huisstijlen, doorschrijfformulieren, folders, mailings, brochures, etiketten, uitnodigingen, affiches, enveloppen, cadeaubonnen, catalogussen, BTW-bonnetjes, vlaggen, roll-upbanners, polsbandjes,…

dt printsolutions sint-truiden drukkerij offset limburg alken hasselt tienen tongeren landen borgloon nieuwerkerken gingelom

UW DRUKWERK IN OFFSET GEDRUKT

Offsetdruk is een druktechniek die de beste prijs/kwaliteit verhouding biedt voor middelgrote en grote oplagen op papier of karton. U kan kiezen voor een drukwerk in zwarte druk, full color of u kan een keuze maken uit een brede waaier aan pantonekleuren. Dit in combinatie met een ruime keuze aan papiersoorten zorgt ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Door het gebruik van onze hoogtechnologische machines en geavanceerde meettechnieken, laten wij de kleuren van uw drukwerk spreken en staat uw drukwerk echt in de kijker.

VEREDELING IN TYPO

Typo is één van de oudste druktechnieken. Toch past deze druktechniek vandaag nog steeds in een hedendaagse drukkerij. Waar bij offset en digitale druk vooral gespeeld wordt met kleuren, wordt er bij Typo vooral ingezet op luxeafwerking. Hier staat de liefde voor de drukkersambacht van weleer centraal. Met de uiterste precisie wordt uw drukwerk voorzien van net dat tikkeltje meer. 

Kortom, een stijlvolle uitnodiging, een logo accentueren d.m.v. een preeg of uw eigen doosje, typo geeft uw drukwerk een luxe uitstraling.

Stansen, pregen, letterpress en foliedruk zijn hier mooie voorbeelden van.

dt printsolutions drukkerij trudo sint-truiden letterpress foliedruk reliëfdruk limburg alken hasselt tienen tongeren landen borgloon

STANSEN

U kan uw drukwerk laten opvallen door zijn vorm. Een cirkel, driehoek, ster, hartje,... elke vorm is mogelijk. Ook doosjes kunnen hiermee van elke gewenste vorm voorzien worden.

PREGEN

U wil graag een accent naar voor brengen in uw drukwerk? Dat kan met deze techniek. Zo legt u nadruk op uw drukwerk.

LETTERPRESS EN FOLIEDRUK

Vandaag de dag zijn deze technieken weer helemaal trendy. Bij letterpress worden de letters of afbeeldingen niet op het papier maar in het papier gedrukt. Het plaatsen van folie kan in verschillende kleuren. Goud, zilver, rosé en koper zijn hierin de meest voorkomende kleuren, maar de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Een combinatie van letterpress en foliedruk geeft uw drukwerk dan ook een rijkelijke uitstraling. Deze technieken zijn zeer populair bij gelegenheidsdrukwerken zoals geboortekaartjes en uitnodigingen, maar ook voor uw bedrijfsdrukwerk kan dit gebruikt worden om uw zaak een mooie uitstraling te geven.

dt printsolutions sint-truiden digitaal drukwerk drukkerij limburg alken hasselt tienen tongeren landen gingelom borgloon

DIGITAAL DRUKWERK

Voor kleinere en middelgrote oplagen, kunnen wij ook een digitale oplossing aanbieden. Het flexibele karakter van digitaal drukwerk maakt dat dit reeds vanaf 1 ex. kan ingezet worden. Het is een snelle en flexibele manier om drukwerk met een kleine oplage te realiseren met een lage startkost als gevolg. Digitaal drukken kan de oplossing zijn om uw drukwerk frequent bij te sturen en zo up-to-date te houden. Wij helpen u om van uw drukwerk een succesvol verhaal te maken.

Wenst u uw drukwerk te personaliseren door het aanbrengen van adressen, codes, nummering,...? Geen probleem, vraag naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag!

PROMOMATERIAAL

Uw bedrijf of event extra in de kijker zetten? Naast de gebruikelijke affiches, flyers, drankbonnetjes,... kan u uw bedrijf of event nog op andere manieren promoten. Denk hierbij bv. aan memoblokjes met lijmstrook, autostickers, t-shirts, V-borden, placemats, spandoeken, papieren zakken, bestekhoesjes, ballonnen, bedrukte servetten, kaartspelen, kalenders, onderleggers,...

Geef uw event wat extra uitstraling en ga voor bedrukte polsbandjes of zet uw sponsors extra in de kijker door hun logo op jetons te voorzien. De mogelijkheden zijn groot. Promoot uw bedrijf, event of boodschap op een originele, leuke en doeltreffende manier en plaats het zo in de spotlights.

promotie promomateriaal promotiemateriaal sint-truiden limburg
dt printsolutions sint-truiden afwerking drukkerij plooien stansen laminaat limburg alken hasselt landen tienen tongeren herk-de-stad

AFWERKING

Enkel een mooi ontwerp en goede druktechniek is niet voldoende. Voor ons is afwerking dan ook geen detail. De afwerking van uw printsolution verdient alle aandacht en zorg. Enkel op deze manier krijgt het de meerwaarde die het verdient. Rillen, plooien, stansen, perforeren, nieten, veredeling d.m.v. folie, laminaat,... Dit zijn maar enkele voorbeelden van de ruime mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste afwerking om uw printsolution echt af te maken.

Afwerking is de kroon op het werk!

drukkerij

Voor elke printSolution de gepaste uitvoering.

bottom of page