dt printSolutions

Drukkerij Trudo bvba 

Hasseltsesteenweg 66   

3800 - Sint-Truiden

 +32 11 68 59 28

 info@dtprintsolutions.be

Drukkerij Trudo

openingsuren:

Ma - Di - Wo - Do:
08u30 - 12u30 13u30 - 18u00

Vr:
08u30 - 12u30 13u30 - 17u00

Za:
09u00 - 12u00

Over ons

In 1973 werd Drukkerij Trudo opgericht door Valère Vanrusselt. Hij legde de fundamenten van een stabiel en modern bedrijf. Dankzij zijn leiding en ondernemingszin groeide de drukkerij uit tot een echt familiebedrijf in Limburg. In 1999 werd de fakkel doorgegeven aan de volgende generatie. Sindsdien bouwen Koen, Robby en Ilse de drukkerij op dezelfde innovatieve manier verder uit om zo de grafische uitdagingen succesvol te kunnen blijven volgen.

Dit jaar hebben wij besloten om de drukkerij een nieuwe look en feel te geven. De nieuwe naam dt printSolutions is geboren. Het logo is aangepast en onze drukkerij heeft een nieuwe visuele identiteit. Het nieuwe logo vormt de verbinding tussen het verleden en de toekomst waarbij stabiliteit en continuïteit nog steeds centraal staan. De nieuwe vorm en de toevoeging van printSolutions staan voor de vernieuwing en uitbreiding van ons gamma.

Dankzij deze jaren van inspanning en ervaring is onze drukkerij uitgegroeid tot een vaste waarde in de grafische wereld.

U kan op onze website heel wat informatie en inspiratie vinden over wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen of wilt u graag bijkomende informatie? Vul het contactformulier in en wij behandelen uw vraag zo snel mogelijk. Houdt u van een persoonlijk contact? Kom zeker bij ons langs. Wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen.

Contactformulier