Geboorte

Het is en blijft een wonder

Hallo wereld!

Elk nieuw leven verdient een gepaste start!

Eén van de mooiste gebeurtenissen in het leven, is de geboorte van een kindje. Dat moet op de juiste manier aangekondigd worden. Of het nu een lief meisje, een stoere jongen of misschien zelfs een tweeling wordt, bij dt printSolutions vindt u een ruime keuze aan geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, wikkels en stickers. Wij werken voor u een persoonlijk ontwerp uit of drukken uw eigen ontwerp af op het gepaste papier.  Te weinig inspiratie? Geen nood, u kan ook een keuze maken uit de reeds bestaande catalogussen van onze partners.

Ook bij geboortekaartjes is letterpress helemaal terug. Hiermee wordt uw kaartje voorzien van een mooie diepdruk, met of zonder folie. Een mooie techniek om uw prinsje of prinsesje op een speciale manier aan te kondigen.

Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Voor enkele van onze eigen creaties, neem hier een kijkje of bekijk de collecties van onze partners door op de gewenste afbeelding te klikken.

Door de coronamaatregelen kunnen momenteel geen collecties uitgeleend worden. U kan de collecties van onze partners digitaal bekijken door op één van bovenstaande afbeeldingen te klikken. Indien u vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren. Wij blijven telefonisch en via e-mail bereikbaar voor al uw vragen. Proefdrukken kunnen zoals steeds via e-mail doorgestuurd worden. Zo bent u zeker van het perfecte geboortekaartje.

OFFSET TYPO DIGITAAL  PROMOTIEMATERIAAL GELEGENHEIDSDRUKWERK AFWERKING

Het gepaste geboortedrukwerk voor elk budget.